Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός και Πρόγραμμα για τη Δευτέρα 13/9



 Αγαπητοί γονείς, 

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13/9 οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο ως εξής: Τάξεις Α και Β   8.15,  Τάξεις Γ και Δ  8.20 και τάξεις Ε και ΣΤ 8.25

Πριν τον αγιασμό, οι μαθητές  θα γνωρίσουν τους εκπαιδευτικούς τους και θα γίνει συζήτηση για τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού  

καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους θα  γίνει λίγο μετά και ώρα 9.00 π.μ. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών (οι μαθητές των τάξεων Α και ΣΤ) Οι  υπόλοιποι μαθητές θα παραμείνουν στις τάξεις τους με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. 

Μέτρα προφύλαξης λόγω Covid-19. 

• Μαθητές και εκπαιδευτικοί φορούν υποχρεωτικά μάσκα στους εσωτερικούς και  εξωτερικούς χώρους του σχολείου

• Όλοι οι μαθητές τη Δευτέρα 13/09/2021 θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό  αποτέλεσμα self-test το οποίο να έχει γίνει 24 ώρες πριν ή Πιστοποιητικό  νόσησης COVID-19. 

• Οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στις τάξεις Β, Γ, Δ, Ε, και ΣΤ δεν θα εισέλθουν στον προαύλιο χώρο. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι αποστάσεις και να μη  δημιουργηθεί συνωστισμός στην είσοδο του σχολείου. 

Για τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών της Α΄Τάξης. 

• Οι γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης μπορούν να εισέλθουν στον προαύλιο του σχολείου για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα και  κρατώντας αποστάσεις κατά τη διάρκεια του Αγιασμού Στον προαύλιο χώρο θα έχουν σύντομη ενημερωτική  συνάντηση με την εκπαιδευτικό της Α΄ Τάξης. 

Αποχώρηση 

Οι μαθητές μετά την ενημέρωση θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία και θα  αποχωρήσουν, γι’ αυτό παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τσάντες.

Παρακαλούμε, επίσης, οι γονείς να φροντίσουν για την ασφαλή αποχώρηση των  μαθητών μετά το αγιασμό στις 9.20 περίπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου