Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ψηφιακή Τάξη:Ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό «εργαλείο» γνώσης, για μαθητές Ε και Στ Δημ., εκπαιδευτικούς και γονείς

 



Η Ψηφιακή Τάξη είναι ένας εκπαιδευτικός ιστότοπος που αφορά την οργάνωση και υποστήριξη των μαθημάτων της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης δημοτικού στο διαδίκτυο.


Η Ψηφιακή Τάξη είναι ένα μοναδικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό «εργαλείο» γνώσης, για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Σκοπός της είναι να παρέχει το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, στηρίζοντας τόσο τη διδασκαλία στην τάξη, όσο και τη μάθηση στο σπίτι. Με τη Ψηφιακή Τάξη οι μαθητές μπορούν να μελετούν αυτόνομα, ευχάριστα, και αποτελεσματικά, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό είναι υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνει: κείμενα, εικόνες, video, παρουσιάσεις, εφαρμογές, παιχνίδια, quiz, διαδραστικές ασκήσεις, προσομοιώσεις, βιντεομαθήματα, φύλλα εργασίας κ.α.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της «… με τη χρήση της τεχνολογίας στη μάθηση, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν, πως δεν είναι δοχεία γνώσης, αλλά δημιουργικά πλάσματα που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο».

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στην γνώση, χωρίς κόστος, η Ψηφιακή Τάξη είναι ένα κλικ μακριά σας.
Με εκτίμηση Γιάννης Σουδίας - Γρηγόρης Ζερβός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου